BHV Cursus Pijnacker

Afbeelding BHV Cursus Pijnacker

26-01-2012

Nieuwe klant - via Van Doorn Training & Advies hebben we een verkorte BHV cursus verzorgd voor G. de Jong en Zonen B.V. Dit bedijf, gevestigd te Pijnacker , bestaat al sinds 1943 en wordt inmiddels door de 2e en 3e generatie van De Jong geleid. Vanaf 2005 is het bedrijf gevestigd in een modern bedrijfspand op het industrieterrein in Pijnacker.

G. de Jong en Zonen B.V. is gespecialiseerd in sloop- en renovatiewerken, asbestverwijdering, milieu- en bodemsanering, boren en zagen. Voordeel van een verkorte BHV cursus is dat er overdag gewoon kan worden doorgewerkt, de cursus vindt dan plaats in de late namiddag en duurt tot halverwege de avond. De inhoud is overwegend praktisch, en dat moet ook bij dit soort groepen. Mensen die hele dagen druk in de weer zijn op het werkveld kun je absoluut niet boeien met een theoretisch verhaal. De methodiek die wij hanteren sluit zoveel mogelijk aan bij het dagelijkse ritme, gewoon lekker bezig zijn.

Deze aanbiedingsvorm beviel de cursisten goed, maar men was duidelijk anders gewend. Voor aanvang van de cursus stonden de stoelen keurig in rijen opgesteld, en namen de cursisten plaats, achterover leunend met de armen over elkaar. Dat is bij ons maar van korte duur, handen uit de mouwen, materiaal uitzoeken en aan de slag.