BHV Automobiel Branche

Afbeelding BHV Automobiel Branche

31-08-2011

Toeval of niet... de laatste tijd ontvangen we opvallend veel aanmeldingen voor bhv cursus van bedrijven uit Goes met kernactiviteiten in de automobielbranche:

  • STERDOME BV, officieel specialist in Mercedes Benz. Het symbool van de Mercedes-Benz Specialistengroep (MBSG) staat voor vernieuwing, betrouwbaarheid en kwaliteit. Autobedrijf Sterdome B.V. beschikt over technici met vakkennis van hoog niveau en een werkplaats met alle relevante technische apparatuur en gereedschappen voor het best mogelijke onderhoud van uw Mercedes-Benz
  • J.L.D. SERVICE, is het adres voor onderhoud van uw voertuig. Gespecialiseerd in verkoop van banden, velgen en uitlaten. Ook voor een grote en kleine onderhoudsbeurt en APK keuring kunt u bij J.L.D.-Service prima terecht. Een kleinschalig team van deskundige medewerkers staat altijd voor u klaar!
  • TRAMPER GOES BV, Mitsubishi-dealer sinds het merk in 1975 op de Nederlandse markt verscheen. Sinds Nico Tramper begon met de verkoop en het onderhoud van Japans' oudste automerk, is Tramper Goes gestaag gegroeid. Sinds januari 2006 ook dealer van Mazda. Het bedrijf staat nu onder leiding van 3 personen: Nico Tramper, Rinze Back en Ruud Koole. Naast de directieleden ook enthousiaste groep medewerkers bestaande uit een magazijnchef, een receptionist en 7 monteurs.
  • BOSCH CAR SERVICE GOES, het bedrijf van Marcel de Moor, de derde generatie de Moor. Eind jaren veertig begon opa de Moor zijn garage in Wissenkerke en dat was de aanzet voor een bedrijf dat sterk is in vakmanschap en service. Enige jaren geleden werd de onderneming Bosch Car Service punt en vestigde zich in Goes. Bosch Car Service Goes verkoopt zowel nieuwe als gebruikte auto's verder biedt men de uitgebreide Bosch Car Service Pechhulp garantie, 7 dagen per week en 24 uur per dag, ook in het buitenland. Leaseauto's kunnen terecht voor auto onderhoud door centrale afspraken van Bosch Car Service met alle leasemaatschappijen. Bij Bosch Car Service Goes kan men terecht voor APK, onderhoud, reparaties, airco-service en verder alle voorkomende werkzaamheden.