AED BUITENKAST PINCODE AIVIA

Afbeelding AED BUITENKAST PINCODE AIVIA

AED BUITENKAST PINCODE AIVIA

LED verlichting | Luid alarm | Pincode slot | Verwarming

€ 695,00 exclusief BTW en verzendkosten

De AED Buitenkast wordt aan de buitenkant van een gebouw bevestigd. De AED kast bestaat uit twee gedeelten en combineert daarbij duurzaamheid met een gering gewicht: De behuizing is gemaakt van ABS en de klep van polycarbonaat. Een pincode slot voorkomt dat de kast ongewenst wordt geopend.

Hoge temperaturen
Een ventilatie in de behuizing van de AED onderdrukt te hoge temperaturen De AED kast moet als extra voorzorg wel in de schaduw worden geplaatst, om te voorkomen dat de temperatuur door direct zonlicht te hoog oploopt. De kast is zodanig ingesteld dat de ventilator in de wandkast aanslaat bij een temperatuur van 27°C. Bij temperaturen boven de 40°C zullen de rode waarschuwings LED's gaan branden in de kast.

Lage temperaturen
Een verwarmingselement, gekoppeld aan een thermometer, zorgt ervoor dat uw AED in de winter vorstvrij blijft zodat u niet voor verrassingen komt te staan. Een ingebouwde thermometer schakelt de verwarming automatisch in wanneer een temperatuur van 13°C wordt bereikt. Bij temperaturen onder de 5°C zullen de rode waarschuwings LED's gaan branden in de kast.

Type aanduiding: KSTAIV210
Materiaal:
hoogwaardig kunststof
Kleur:
groen met AED logo
Gewicht: 3,5 kg
Verlichting: LED
Alarm: ja, 105 dB
Slot: ja, pincodeslot
Afmetingen BxHxD: 423 x 388 x 201 mm
Verzendkosten: franco bezorgd

Bestellen