BORD VERZAMELPLAATS MET PAAL 4060-390

Afbeelding BORD VERZAMELPLAATS MET PAAL 4060-390

BORD VERZAMELPLAATS MET PAAL 4060-390

Bord 40 x 60 cm | Flesplaal 3.90 mtr | Scharnierbeugels

€ 170,00 exclusief BTW en verzendkosten

U zoekt een bord verzamelplaats met paal om het verzamelpunt bij calamiteiten beter aan te duiden? Bhv-Specialist.nl biedt deze set van hoogwaardige materialen aan tegen een aantrekkelijk tarief. Als u deze verzamelplaats set voor 16:00 uur bestelt bent u al de volgende dag in het bezit van een aluminium bord verzamelplaats met dubbelomgeslagen rand.

Een set aluminium scharnierbeugels worden bij het bord geleverd, deze beugels zijn speciaaal gemaakt om borden met een dubbelomgeslagen rand aan flespalen te bevestigen. 1 beugel komt aan de onderzijde van het bord, de andere beugel aan de bovenzijde. De flespaal is vrachtpost, die past met een lengte van 3.90 meter niet in een bestelbus en wordt separaat met een vrachtwagen bezorgd.

Bij de paal worden grondankers geleverd, deze kunnen aan de onderzijde door de paal en zorgen ervoor dat de flespaal stevig in de ondergrond staat verankerd. Vergeet de verzamelplaats niet aan te duiden op uw vluchtplattegronden en het nood- en ontruimingsplan. Daarna is het een kwestie van oefenen en leren uw medewerkers zich in normaal looptempo te begeven naar de verzamelplaats. Kunnen we u ergens mee helpen? Bel naar +31 (0)113 82 08 19 dan helpen we u snel uit de brand!

Bestellen