Cursus BHV Basis

Schrijf u nu in!

Iedereen kan inschrijven voor de cursus bhv basis, in een paar dagen leren we je 1e hulp te verlenen, een gebouw te ontruimen, een beginnende brand te blussen en alles over intern- en extern alarmeren. Als je slaagt voor het examen ben je een professionele bedrijfshulpverlener die bij een calamiteit op het werk in actie komt en de juiste maatregelen neemt om de veiligheid van mensen te waarborgen en schade door bijvoorbeeld brand tot een minimum beperkt. Tijdens de basis cursus bhv oefen je in het indoorcentrum bhv, hier worden realistische situaties uit de praktijk nagebootst. Durf jij het aan?

Basiscursus BHV Info

De basiscursus bhv is voor iedereen die nog géén bedrijfshulpverlener is, of ooit een diploma heeft gehaald maar langere tijd geen herhalingen heeft gevolgd. De basiscursus bhv duurt 2 dagen, één dag staat in het teken van eerste hulp, zowel spoedeisend als niet spoedeisend. Je leert reanimeren, de aed te bedienen, wonden te behandelen enz. De tweede dag is het onderdeel brand aan de beurt en leer je echte branden te blussen en alles over het ontruimen van een gebouw. Beide cursusdagen worden afgesloten met een NIBHV examen van 30 meerkeuzevragen. Als je slaagt voor beide examens van de basis bhv cursus ben je bedrijfshulpverlener.

Basis cursus in Indoorcentrum BHV Goes

Bhv-Specialist.nl beschikt in Goes over een uniek centrum voor opleidingen bedrijfshulpverlening, het indoorcentrum bhv . het centrum heeft meerdere instructieruimten, een kantine voor max. 40 personen en een hal van 650 m2 met 14 oefenunits. We beschikken o.a. over een horecakeuken, technische ruimte, werkplaats, zorgkamer en kinderopvang. De cursus bhv basis wordt een beleving en géén ééntonige zit in het leslokaal.

 

De basiscursus bhv start om 08:30 uur en duurt tot 16:00 uur. Van 12:00 uur tot 12:30 uur serveren we een heerlijke lunch met soep, vers belegde broodjes, fruit en er is koffie, thee, melk en jus d'orange. Met een goed gevulde maag begin je aan het middagdeel dat duurt tot 15:00 uur. Tijd om aan het examen te beginnen, je krijgt hier 45 minuten de tijd voor. Na het inleveren van de antwoordstroken lopen we door de vragen heen, heb je meteen een indicatie welke vragen je goed hebt beantwoord. Om 16:00 uur sluiten we de basis cursus bhv af.

 

Het lesboek 'basisopleiding bedrijfshulpverlener', beide dagen lunch / drinken en NIBHV certificering is bij de prijs inbegrepen. De bereikbaarheid is prima, industrieterrein De Poel is gelegen aan de A58. Op eigen terrein is voldoende gratis parkeergelegenheid. Ga naar onze cursusagenda voor een overzicht van bhv cursus data en schrijf nu in voor de meest realistische bhv cursus van Zeeland!

In-company Cursus Basis BHV op Locatie

Al vanaf 6 personen organiseren we uw in-company cursus basis bhv op elke locatie in Nederland. Bhv-Specialist.nl beschikt als één van de weinige aanbieders van bhv cursus over 2 mobiele bhv units. Deze bhv units beschikken voor het praktijkdeel brand over diverse blustrainers. Door de aanwezigheid van een brandmeldcentrale in telefooncircuit zijn ze geschikt voor het oefenen van scenario's. Grootste voordeel is het maatwerkaspect, de inhoud van de basiscursus bhv wordt afgestemd op de maatgevende risico's die voor uw bedrijfsnoodorganisatie van toepassing zijn.

 

Verder bepaalt u als opdrachtgever het moment van de cursus. Naast een dagcursus bhv is ook een middag-avonddeel of avond mogelijk, maar ook een basis bhv cursus op zaterdag zonder meerprijs. Bij een in-company basis bhv cursus heeft u ook keuze uit meer varianten zoals een 1-daagse basiscursus bhv met e-learning. Bel voor meer info onze klantenservice via +31 (0)113 820 819 of vraag via een vrijblijvende offerte aan.

Prijs cursus

€ 265,00 p.p. excl BTW, in-company bhv aantrekkelijke kortingen

Schrijf u nu in

Afbeelding BHV HESJE GEEL MET BHV OPDRUK

BHV HESJE GEEL MET BHV OPDRUK

Veiligheidshesje geel | RWS striping | BHV opdruk

€ 7,50 exclusief BTW en verzendkosten

BHV Hesje met 3m scotchlite reflecterende RWS striping volgens EN 471 klasse 2. De vesten hebben een klittebandsluiting en zijn gemaakt van 100% polyester. Bedrijfshulpverleners zijn tijdens een...

Bestellen Meer info

Afbeelding EHBO KOFFER BHV

EHBO KOFFER BHV

Voordelige EHBO Koffer | MediMulti | Oranje Kruis Certificaat

€ 32,50 exclusief BTW en verzendkosten

EHBO Koffer BHV van ABS-kunststof, met wandbeugel, praktische BHV inlegkaart en Oranje Kruis goedkeuringssticker. De BHV inlegkaart schept in één oogwenk overzicht en geeft op de...

Bestellen Meer info