AED | Ter Weel | Yerseke

Afbeelding AED | Ter Weel | Yerseke

03-08-2010

In het bekende vissersdorp Yerseke is een paar maanden geleden het nieuwe woonzorgcomplex Yerseke-West opgeleverd. De nieuwbouw bestaat uit Hof van Reymerswael, onderverdeeld in 68 appartementen en zorgcentrum Moerzicht, onderdeel van zorggroep Ter Weel. Moerzicht is opgesplitst in een kleinschalig woonproject voor dementerende ouderen en 35 zorgstudio's. De bewoners van de zorgstudio's kunnen voor de zorgfaciliteiten terugvallen op deskundige zorgverleners van Ter Weel.

Een onderdeel van die zorg is uiteraard ook BHV Zorg. de bedrijfshulpverleners beschikken over diverse materialen om adequaat hulp te kunnen verlenen. Sinds kort is hier een AED aan toegevoegd, type Heartsine Samaritan , welke is geleverd door Bhv-Specialist.nl.

De BHV'ers van Ter Weel Moerzicht staan heel wat uitdagingen te wachten. TIjdens de bhv herhaling gaat men volop aan de slag met oefeningen in het nieuwe gebouw, en vanzelfsprekend ook met de Heartsine Samaritan AED trainer. Bhv-Specialist.nl levert tenslotte ook zorg op maat!