Beheerder BMI | Zeeland

Afbeelding Beheerder BMI | Zeeland

05-08-2010

Nieuwe klant - Stichting ZorgSaam Zeeuws-Vlaanderen is een grote organisatie. Met de vier pijlers; ZorgSaam Ziekenhuis, ZorgSaam Wooncentra, ZorgSaam Thuis en ZorgSaam Ambulance, is ZorgSaam de grootste zorgaanbieder in de regio. Met deze verschillende onderdelen is ZorgSaam in staat om naadloos op elkaar aansluitende zorg te verstrekken. Zo heeft ZorgSaam een op de behoefte afgestemde zorg rondom de cliënt gecreëerd.

Stichting ZorgSaam Zeeuws-Vlaanderen is een dynamische organisatie, die steeds op zoek gaat naar nieuwe uitdagingen. Zo kan de patiënt zich veilig voelen, blijft de cliënt baas in eigen huis, wordt de oudere gerespecteerd en krijgt de medewerker de mogelijkheid om zich te ontplooien.

Bhv-Specialist.nl mag voor ZorgSaam de cursus Beheerder BMI op locatie verzorgen. Een mooie uitdaging, omdat met name in de zorgsector het beheer van de brandbeveiligingsinstallaties een belangrijke taak is. De installaties zijn uitgebreid met een veelvoud aan sturingen die goed moeten functioneren. Periodieke controles zijn dus absoluut noodzakelijk, zeker in een sector waar de doelgroep kwetsbaar is! Met die wetenschap zijn we er trots op om hier een bijdrage aan te mogen leveren!