BHV Cursus - Thomashuis Middelburg

Afbeelding BHV Cursus - Thomashuis Middelburg

29-12-2009

Nieuwe klant - Wij zijn Marjolein en Hans Rademaker, zorgondernemers van Thomashuis Middelburg. In ons Thomashuis bieden wij,op dit moment, zeven mensen met een verstandelijke beperking een veilige en huiselijke omgeving. Daarnaast bieden wij de mogelijkheid om te komen logeren. Binnenkort hopen wij de achtste plek in te gaan vullen.

Beiden hebben we ruime ervaring in de zorg voor mensen met een verstandelijke beperking. Samen met onze bewoners zijn we graag thuis maar ook trekken we er regelmatig op uit. Regelmatig kan je ons vinden op het strand samen met onze twee honden Jamie en Senna of gaan we gezellig ergens wat eten. Minimaal 1 keer per jaar gaan we met zijn allen op vakantie. Boven alles is het voor ons belangrijk dat iedereen hier zich prettig voelt en met plezier hier woont.

BHV Maatwerk
Bhv-Specialist.nl heeft aan het Thomashuis Middelburg een AED van het merk Primedic Heartsave geleverd. Het 'klikte' meteen tussen beide ondernemers. In het Thomashuis werken enthousiaste mensen, allen professionals in de zorg. We zijn er dan ook trots op dat de samenwerking wordt uitgebreid. De BHV Cursus zal een praktisch karakter krijgen. Veel oefenen in het eigen gebouw en eerste hulp afgestemd op de werkomgeving van de cursist. Het Mobiele BHV Centrum wordt ingezet voor de praktijktraining Brand op locatie.