BHV Cursussen digitaal beheren

Afbeelding BHV Cursussen digitaal beheren

22-02-2010

Achter de schermen ontwikkelt Nedbase ICT in opdracht van Bhv-Specialist.nl een omvangrijk automatiseringsproces. De BHV E-learning module ligt op schema en is naar verwachting op de streefdatum 1 april 2010 a.s. operationeel.

Daarnaast wordt gewerkt aan een beheermodule, het zgn. back office bhv systeem. Het gehele cursusproces, van inschrijving tot evaluatie, is op korte termijn volledig geautomatiseerd. Een aantal voorbeelden: via het beheer wordt een cursusdatum ingevoerd voor een open inschrijving, deze verschijnt automatisch op de website. Het aantal inschrijvingen heeft het maximum bereikt, de datum verdwijnt van de website.

Beheerders van in-company bhv cursussen kunnen in het back office bhv systeem zelf cursussen plannen en beheren. Voorbeeld, een cursist volgt de 2 daagse bhv cursus maar mist door ziekte een onderdeel, het systeem registreert dit en herinnert de beheerder eraan dat er nog een module gevolgd moet worden. Het systeem gaat zover dat de verantwoordelijkheid bij de cursist kan worden neergelegd, m.a.w. is deze zelf verantwoordelijk voor de bhv bijscholing. Uiteraard bewaakt het systeem de termijnen en rapporteert de beheerder indien dit wordt verzuimd.

Nog een voorbeeld, u staat in het systeem als bhv klant en bestelt een bhv verbandkoffer via de webshop. Het systeem herkent u als klant en berekent meteen de maximale korting aan u door. Het gaat zover dat het systeem automatisch een batterij en elektroden voor uw AED bestelt als de houdbaarheidsdatum verloopt.

Uw partner die gaat voor Kwaliteit in Veiligheid is binnenkort ook Beter Voorbereid!