BHV Cursus Voordelen

1Kwaliteit en Passie voor het vak
Gediplomeerde bhv instructeurs met kennis van zaken en ruime praktijkervaring in een breed scala beroepsgroepen.  Passie voor het vak en een dynamische lesgeefstijl. Een prettig leerklimaat creëren en leren door te doen... aan de slag!

2 Maatwerk bhv cursus
Elke cursus is anders, steeds aangepast aan de bedrijfsspecifieke omgeving van de klant. Een doordacht lesplan garandeert vele jaren variëteit in lesstof. Géén standaard cursuspakket, maar goede voorbereidingen treffen om een unieke les uit te werken. Klanten vooraf bezoeken om de inhoud te bepalen en de aanbiedingsvorm af te stemmen.

3 Professioneel en goedkoop
Bij in-company trainingen werken wij met een groepstarief. Ook zonder contract bieden wij een goedkope bhv cursus. De prijs per persoon daalt bij meer deelnemers in een groep omdat de vaste lasten over meer personen verdeeld worden. Met de inzet van onze mobiele bhv centrums pakken we de zaken professioneel aan. Door de inrichting is de beleving realistisch, de blustrainers staan in ruimten met deuren opgesteld, en er zijn voorzieningen zoals een brandmeldcentrale en telefooncircuit. Persoonlijke beschermingsmiddelen zijn aanwezig, en bij slecht weer buiten staat u bij ons comfortabel droog.

4Soepele voorwaarden
Wij vinden het een voorrecht als klanten voor onze producten kiezen. We hanteren algemene voorwaarden maar bekijken per situatie hoe we hier mee omgaan, het belang van de klant staat voorop. Heeft u onze referenties al gezien?

5 Goed gastheerschap
Géén zorg dat de geldigheid van het certificaat verloopt, wij bewaken de termijn. Opdrachtgevers van bhv in-company cursussen ontvangen een verzamel evaluatie, zelden scoren we lager dan een cijfer 8. Beheerders van grote bhv organisaties ontvangen van ons een account waarmee zij toegang krijgen tot extranet. Hier heeft u inzicht in de cursushistorie van uw cursisten, kunt u zelf het bestand beheren en de groepen indelen.