Vacature

Bhv-Specialist.nl is gespecialiseerd in het aanbieden van veiligheidstrainingen op locatie van onze klanten in Zuid-Nederland en het Indoorcentrum BHV te Goes. Ons bedrijfsgebouw bevindt zich op industrieterrein De Poel, hier is tevens het magazijn van onze webwinkel Betervoorbereid.nl gevestigd.

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging met veel afwisseling dan is dit jouw kans!

Chauffeur CE / Magazijnbeheerder 

Functie
Je rijdt met de Mobiele BHV Unit naar de cursuslocatie en maakt de oplegger gereed voor de praktijk brandbestrijding. Dit is een onderdeel van de cursus bedrijfshulpverlening en kleine blusmiddelen. Tijdens de training ondersteun je de instructeur met o.a. het bedienen van de blustrainers. Na afloop maak je alles gereed voor de volgende cursus en ga je verder met werkzaamheden voor de webshop. Orders worden ingepakt en verzendklaar gemaakt. Je hebt contact met leveranciers en houdt de voorraad op peil.

Profiel

  • Je beschikt over het rijbewijs CE (rijervaring aanbevolen)
  • Je kunt goed overweg met het invoeren van gegevens in de computer
  • Je communiceert telefonisch en per e-mail met klanten en leveranciers
  • Een heftruckcertificaat is meegenomen (aanbevolen)

Wij vinden het belangrijk dat je plezier hebt in je werk en enthousiasme uitstraalt. Je gaat graag met mensen om en vindt het leuk je taken verder uit te bouwen. Het werk is zeer afwisselend en biedt zeker kansen voor iemand die zelfstandig is en met vrijheid om kan gaan. Maximale woon- werkafstand bedraagt ca. 25 km.

Wat wij bieden
Wij bieden een fulltime baan voor 40 uur per week. Je werkt in een klein team waar we samen bouwen aan groei van de organisatie. Hierbij hoort een goed salaris, afhankelijk van opleiding, werkervaring en leeftijd.

Informatie
Voor meer informatie over deze vacature kunt u op werkdagen tussen 09.00 en 17.00 uur contact opnemen met dhr. Nick van Bremen via telefoonnummer 0113-820819

Solliciteren
Solliciteren kan schriftelijk en per e-mail, stuur uw brief met CV en foto voor 8 mei a.s. naar:
Bhv-Specialist.nl V.O.F.
t.a.v. dhr. N. van Bremen
Scottweg 19 4462 GS GOES
E-mail: support@betervoorbereid.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.