BHV Herhaling

Schrijf u nu in!

De bhv herhaling is een cursus voor bedrijfshulpverleners die al beschikken over een diploma bedrijfshulpverlening. Doel van de bhv herhaling is het op peil houden van de vaardigheden die u tijdens de bhv opleiding hebt geleerd. Het onderdeel brand & ontruiming en eerste hulp vindt hoofdzakelijk plaats in het Indoorcentrum BHV van Bhv-Specialist.nl. In deze hal hebben we 14 ruimten ingericht met realistische scenario's, die aan het oog zijn onttrokken. Het alarm gaat af tijdens de bhv herhaling en u komt met uw team in actie. Nadat de taken zijn verdeeld en de bhv hesjes zijn aangetrokken gaat u op verkenning. Een tv toestel in brand, rook uit de serverkast.... u kunt het zo gek niet bedenken, alles is mogelijk. Elk jaar maken we voor de bhv herhaling een nieuw lesplan, saai wordt het nooit.

BHV Herhalingsdag Info

De bhv herhalingsdag is bedoeld om uw bhv diploma geldig te houden, zo schrijft de ARBO wet het voor. De bhv herhaling in ons centrum noemen we mixgroepen, deze cursussen zijn geschikt voor open inschrijvingen. De deelnemers van de bhv herhalingsdag komen van kleinere bedrijven uit Zeeland en Brabant die te weinig deelnemers hebben om een in-company bhv herhaling te organiseren.

 

Nadat we u hebben ontvangen met een kopje koffie / thee start de bhv herhalingsdag om 09:00 uur en duurt tot 16:00 uur. Als u vrijstelling heeft voor het onderdeel eerste hulp of brand & ontruiming duurt de bhv herhaling maar 1 dagdeel, ook dit is mogelijk. De inhoud van de bhv herhaling wisselt per jaar, elke keer staat u weer voor nieuwe uitdagingen.

 

De lunch wordt genuttigd in onze gezellig ingerichte kantine, er is plaats voor 40 cursisten. Naast een heerlijk kopje soep heeft u keuze uit een diversiteit belegde broodjes, en er is koffie / thee / melk en jus d'orange. De fruitschaal is gevuld met fruit van het seizoen.

 

Parkeergelegenheid is gratis aanwezig op eigen terrein. Komt u met de trein? Laat het ons weten dat u bent gearriveerd dan zorgen wij gratis voor vervoer naar het Indoorcentrum BHV. Ga de uitdaging aan en sluit u aan bij onze groep tevreden cursisten. Er zijn voldoende cursus data over het hele jaar, schrijf nu in!

BHV Training op uw Locatie

Voor een bhv training op locatie beschikt Bhv-Specialist.nl over een vrachtwagen met oplegger, we noemen dit een mobiele unit voor bedrijfshulpverlening. Het idee achter de mobiele bhv unit is dat de bhv training naar de cursist komt, zo voorkomt u dat mensen naar een bhv centrum moeten reizen.

 

Een bhv training op uw locatie is altijd op maat, dat wil zeggen dat de inhoud geheel wordt afgestemd op uw specifieke risico's. Daarom brengen we voorafgaand aan de bhv training een bezoek aan uw locatie, een fijn moment om kennis te maken en de werkomgeving van de cursist te bezichtigen, betervoorbereid kunnen we niet beginnen! We streven niet naar een goedkope bhv cursus maar werken liever keihard aan een goed product.

 

Onze mobiele bhv centrum heeft de juiste uitstraling voor bedrijven waar veiligheid als een rode draad door de organisatie loopt. We hebben slechts 1 doel: de bhv training moet bedrijfshulpverleners naar een professioneel niveau brengen zodat bij een calamiteit de schade beperkt blijft en de normale bedrijfsprocessen zoveel mogelijk kunnen doorgaan.

BHV Herhaling wanneer u het wenst

Wanneer u een in-company bhv herhaling organiseert bepaalt u zelf het moment van de training. Naast de standaard dagtraining kunt u tevens kiezen voor een cursus in de avonduren of een bhv herhaling op zaterdag zonder meerprijs. De cursustijden worden met de opdrachtgever afgestemd, aan flexibiliteit ontbreekt het ons niet, de klant is koning. Benieuwd naar de mogelijkheden voor een bhv herhaling bij u op locatie? vraag dan een vrijblijvende offerte aan!

Prijs cursus

€ 165,- p.p. excl. BTW, informeer naar aantrekkelijke in-company groepstarieven

Schrijf u nu in

Afbeelding BHV HESJE ORANJE MET BHV OPDRUK

BHV HESJE ORANJE MET BHV OPDRUK

RWS striping | Bedrijfshulpverlening | Oranje BHV hesje

€ 7,50 exclusief BTW en verzendkosten

BHV hesje met RWS striping, kleur oranje, materiaal is 100% polyester. De BHV hesjes zijn voorzien van een hoogwaardige 3m scotchlite reflecterende striping volgens EN 471 klasse 2. Bedrukking 'BHV'...

Bestellen Meer info

Afbeelding AED HEARTSINE SAMARITAN PAD 300P

AED HEARTSINE SAMARITAN PAD 300P

Gratis Draagtas | Gratis Stickerset | Gratis Extra Padpak

€ 1.149,00 exclusief BTW en verzendkosten

De Heartsine Samaritan PAD 300P is één van de meest verkochte AED's ter wereld. De Heartsine Samaritan PAD 300P secure AED is zowel geschikt voor thuisgebruik als voor gebruik binnen...

Bestellen Meer info