EHBO Herhaling

Vraag offerte aan!

"Wij ervaren de ehbo herhaling altijd als zeer leerzaam. Gelukkig hoeven we bijna nooit eerste hulp toe te passen, toch merk je dan dat er kennis is weggezakt. Met klagen schiet je niets op, onze mensen zijn goed voorbereid. Stel dat je alles bent vergeten, dan ben je toch veel te laat?". Astrid T.

Cursusinfo

De EHBO Herhalingscursus duurt 1 dag per jaar, splitsen in dagdelen, inclusief avonden en weekenden, is mogelijk. Het diploma wordt steeds per 2 jaar verlengd. Toelatingseisen zijn een een geldig EHBO diploma met aantekening reanimatie. De cursus wordt alleen in-company verzorgd, uiteraard kan dit ook op een externe cursuslocatie zijn.

Cursusinhoud

De cursusinhoud wordt afgestemd op de werkomgeving van de cursist, het programma wordt in overleg samengesteld. In-company werken wij met een meerjarenplan.

Inclusief

Oranje Kruis certificering | Lunch

Prijs cursus

Op aanvraag Cursus EHBO Herhaling wordt alleen in-company verzorgd

Vraag offerte aan

Afbeelding AED PRIMEDIC HEARTSAVE

AED PRIMEDIC HEARTSAVE

Gratis Rescue Set | Gratis AED Sticker | Taalkeuze

€ 1.790,00 exclusief BTW en verzendkosten

De HeartSave AED van Primedic is een semiprofessionele halfautomatische AED. De Heart-Save AED is standaard uitgerust met een CompactFlash geheugenkaart voor het opnemen van patiëntgegevens...

Bestellen Meer info

Afbeelding AED ZOLL PLUS

AED ZOLL PLUS

Gratis Draagtas | Gratis Rescue Set | Gratis AED Sticker

€ 1.395,00 exclusief BTW en verzendkosten

De Zoll AED Plus helpt u stap voor stap door het proces van de reanimatie; van het alarmeren tot het toedienen van de schok en het uitvoeren van de reanimatie. De Zoll AED Plus is uitgerust met een...

Bestellen Meer info