BHV In-Company Goes

Afbeelding BHV In-Company Goes

27-03-2012

Nieuwe klant - DRV Accountant & Adviseurs heeft 11 vestigingen in Zuidwest-Nederland. Bijna 500 professionals bieden praktijkgerichte adviezen, financiële inzichten en flexibele ondersteuning aan ondernemers in het MKB. DRV is toonaangevend in Zuidwest-Nederland op het gebied van accountancy, belastingadvies, subsidieadvies, corporate finance en corporate recovery.

DRV werkt volgens strikte kwaliteitssystemen, daarom zijn DRV-ers hoog opgeleid en vindt er voortdurende kennisverbreding, - verdieping en –uitwisseling plaats.

Een nieuwe klant in ons eigen verzorgingsgebied, op steenworp afstand van onze eigen vestiging. Bhv-Specialist.nl scoort bijzonder hoog in de sociaal-maatschappelijke- en dienstverlenende sector. DRV heeft gekozen voor een BHV Herhaling in-company met NIBHV certificering. Deze cursus bieden we in Zeeland ook aan voor open inschrijvingen. Er is ruime keuze in cursus data , en de cursussen gaan gegarandeerd altijd door. Voordeel hiervan is dat u nooit onaangenaam verrast wordt omdat de cursusdatum wordt verzet naar een later tijdstip. Ook interesse, schrijf nu in!