BHV Noord Holland

Afbeelding BHV Noord Holland

22-03-2012

Nieuwe klant - Broekhof Verpakkingen BV is vooraanstaand leverancier in bloemen- en plantenverpakkingen. 75 medewerkers zetten zich dagelijks in om producten scherp in te kopen en nieuwe producten te ontwikkelen. Zij vertrouwen hierbij op ruim 35 jaar ervaring om in iedere schakel van het proces snel de juiste beslissingen over assortiment en kwaliteit te kunnen nemen.

Broekhof Verpakkingen BV richt zich op de nationale en internationale bloemen- en plantenhandel. Vraag en aanbod zijn vaak uit verschillende hoeken afkomstig. Om zo goed mogelijk te voldoen aan de vraag zijn er in de loop der jaren diverse vestigingen gerealiseerd. Met 4 vestigingspunten op en nabij de 4 grootste veilingen in Nederland is Broekhof Verpakkingen BV sterk vertegenwoordigd.

Het werkgebied van Bhv-Specialist.nl verspreidt zich steeds verder over Nederland. Het in-company maatwerk concept, e-learning bhv module en Mobiel BHV Centrum zijn van doorslaggevend belang om de bhv opleiding aan ons uit te besteden. Broekhof Verpakking BV past uitstekend bij dit concept. De in-company bhv cursus 1 dag wordt verzorgd op de locatie te Noordwijkerhout.