BHV Cursus - Tandzorg Goes

Afbeelding BHV Cursus - Tandzorg Goes

01-12-2009

Nieuwe klant - Van economische crisis is bij Bhv-Specialist.nl geheel géén sprake. Integendeel, dagelijks worden via de website offertes aangevraagd, en niet zonder succes! Voor Tandzorg Goes mogen wij in-company een BHV Cursus organiseren.  

Deze moderne tandheelkundige groepspraktijk bestaat uit diverse tandartsen, mondhygiënistes, preventie-assistentes en tandheelkundige medewerkers. De behandelingen worden op hoog niveau uitgevoerd, volgens de laatste inzichten en methoden en met de nieuwste apparatuur.

Van klanten die deze doelen nastreven gaat ons hart sneller kloppen. Een maatwerk BHV Cursus, met beeldmateriaal uit de eigen praktijk en een presentatie met huisstijl elementen. Wij durven gerust te stelen dat maatwerk ook bij ons op hoog niveau wordt uitgevoerd, en zo hoort het ook. Een team van instructeurs waar we trots op zijn, stuk voor stuk kanjers in hun vak. Representieve mensen die niet alleen goed kunnen presenteren maar ook een prettige sfeer kunnen creëren.

Ook backstage wordt hard gewerkt, Nedbase ICT levert één dezer dagen het prototype op van de beheermodule. Het beheerproces van onze cursussen wordt binnenkort van aanmelding tot diploma volledig geautomatiseerd. Daarnaast loopt nog de ontwikkeling van de e-learning bhv module. Binnenkort krijgt u alvast een indruk hoe dit eruit komt te zien. Nieuwschierig??? Bezoek dan regelmatig onze website!