BHV Cursus in Goes

Afbeelding BHV Cursus in Goes

04-02-2010

Nieuwe klant - R&B Wonen heeft ons de opdracht gegund voor het verzorgen van een in-company cursus BHV Herhaling. De 'klik' is al gevonden. Waar R&B Wonen streeft naar een aangenaam woonklimaat streven wij naar een zo veilig mogelijk leefklimaat. R&B Wonen wijkt uit naar een externe lesaccommodatie. De Meerkoet in Wolphaartsdijk was (helaas) géén mogelijkheid, want daar organiseren we die dag al een andere BHV Cursus. De keus is nu gevallen op de sfeervolle leszaal van Tennis en Sportcentrum Schelde International te Goes. Qua lesfaciliteiten zeker een goed alternatief!

R&B Wonen is met 4300 woningen de verhuurder in de gemeenten Borsele en Reimerswaal. Het woningbezit omvat voornamelijk 3-, 4- en 5-kamer eengezinswoningen en appartementen voor senioren. Ook voor de doelgroep jongeren hebben zij regelmatig woonruimte beschikbaar.

Bij R&B Wonen staat de leefbaarheid in de 22 dorpen waar zij woningen verhuurt hoog in het vaandel. Jaarlijks wordt een aanzienlijk budget vrijgemaakt om pro-actief te werken aan voorzieningenniveaus en woonomgeving. Kortom wij streven er naar het wonen in ons werkgebied voor u zo aangenaam mogelijk te maken. Voor al uw woonwensen bent u van harte welkom bij R&B Wonen!

Geïntereseerd in onze nieuwe BHV Klant, de overzichtelijke website van R&B Wonen is een aanrader!