BHV Cursus in Vlissingen

Afbeelding BHV Cursus in Vlissingen

20-01-2010

Nieuwe klant - DELTA levert energie, infra- en milieudiensten én digitale services, zoals internet, telefonie en radio en tv-signalen. In thuisbasis Zeeland neemt een groot deel van de huishoudens producten en diensten af van the multi-utility company. Op de zakelijke markt is DELTA actief in binnen- en buitenland op het gebied van afvalverwerking, energie en digitale dienstverlening. De onderneming biedt werk aan ruim 3.000 professionals.

Het aantal aanmeldingen voor in-company trainingen overtreft momenteel alle verwachtingen. Een mooie bevestiging van alle energie die wordt geïnvesteerd in website, e-learning, beheermodule, materieel en de maatwerkcursussen. Een offerte aanvraag van Delta, welke wij enige tijd geleden ontvingen, deed ons hart sneller kloppen. Vandaag was de vreugde opperbest, Delta N.V. heeft namelijk besloten om de BHV cursussen door Bhv-Specialist.nl te laten verzorgen.

De eerste cursus is geboekt, een basiscursus BHV met NIBHV certificering. In Delta termen verwoordt gaan we er met volle energie tegenaan om er een gigantisch succes van te maken.

Wellicht wilt u liever energie besparen, ook daarvoor kunt u bij Delta terecht!